Hozzávalók:
- leveles tészta
- 1 db tojás + 1 ek víz
- 30 dkg párolt baby spenót
- Muenster sajt (reszelve), de bármilyen könnyen olvadó sajt megteszi
- Parmigiano Reggiano ízlés szerint
- 1 csokor zöldhagyma (felkarikázva)
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
- A leves tésztát megkenem a felvert tojás és víz keverékével, majd sorban megszórom a spenótlevelekkel, a zöldhagymával, a sajtokkal és a fokhagymával.
- Feltekerem, majd a rudat kb. másfél cm-es, de inkább kisebb korongokra vágom.
- A korongok tetejét szintén megkenem tojással, majd 200 C fokra előmelegített sütőben szép barnára sütöm. Ez kb. 15 perc.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Szólj hozzá!