tag:blogger.com,1999:blog-5277390344251399023.post520342819148728663..comments2022-09-27T03:29:21.777-07:00Comments on Lisztes ropogós: Tökös kalács, vagy Pan De CalabazaLevendulahttp://www.blogger.com/profile/09143544369678592405noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5277390344251399023.post-12868734288597771572013-03-02T17:25:53.359-08:002013-03-02T17:25:53.359-08:00I've been surfing online more than three hours...I've been surfing online more than three hours these days, yet I never found any interesting article like yours. It's <br />lovely price enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made just right content as you did, <br />the internet can be much more useful than ever before.<br />http://bit.ly/14DGx9CAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5277390344251399023.post-23972555770187862532010-11-29T20:06:44.505-08:002010-11-29T20:06:44.505-08:00Meg persze attól is függ hogy mekkora a tojás...Meg persze attól is függ hogy mekkora a tojás...Levendulahttps://www.blogger.com/profile/10171191433930429922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5277390344251399023.post-16055202334574824812010-11-29T19:21:31.761-08:002010-11-29T19:21:31.761-08:00A tésztához szükséges liszt és a víz mennyisége so...A tésztához szükséges liszt és a víz mennyisége sok dologtól függ. Páratartalom, liszt típus, tökpüré nedvességtartalma, stb. Nekem pont hogy több liszt kellett bele.Levendulahttps://www.blogger.com/profile/10171191433930429922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5277390344251399023.post-14671682361751612502010-11-29T19:02:32.003-08:002010-11-29T19:02:32.003-08:00ja, és nekem sokkal több vizet felvesz, majdnem du...ja, és nekem sokkal több vizet felvesz, majdnem dupla ennyit. Kb. mint általában, majdnem feleannyi viz kell bele, mint liszt.Zsuzsanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5277390344251399023.post-83262842912830044612010-11-24T03:02:58.156-08:002010-11-24T03:02:58.156-08:00Hümm, hümm... Végre életjelek ezen a blogon is. :-...Hümm, hümm... Végre életjelek ezen a blogon is. :-)Timberkehttps://www.blogger.com/profile/08971102844865466025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5277390344251399023.post-61992320375793402782010-11-23T06:21:30.615-08:002010-11-23T06:21:30.615-08:00Elég egy pici belőle, akkor éppen hogy csak pikáns...Elég egy pici belőle, akkor éppen hogy csak pikáns és nem csíp egyáltalán. És milyen finom már az illata is nem?Levendulahttps://www.blogger.com/profile/09143544369678592405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5277390344251399023.post-5828060678357517092010-11-23T06:12:00.869-08:002010-11-23T06:12:00.869-08:00Bizony, pedig a fő ellenség, a sütőtök van benne!!...Bizony, pedig a fő ellenség, a sütőtök van benne!! Utána még sütőtökös cookie-kat is csináltam, és az is nagyon jó lett. Még mindig maradt a tökből (hatalmas konzerv), remélem eláll csütörtökig. Igenis nagyon finom, hatalmasra kelt. Lehet, hogy kicsit sok a kardamom benne.. csak úgy öntöttem. :-)Suzannanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5277390344251399023.post-57786132102279783412010-11-22T20:38:36.204-08:002010-11-22T20:38:36.204-08:00Én csak ámulok! Ettél valamit ami sárga és még ízl...Én csak ámulok! Ettél valamit ami sárga és még ízlett is? Ez a dicséret magáért beszél! Nagyon örülök, hogy neked is bevált ez a recept, ez egy nagyon jó tészta és könnyen kezelhető. Nem volt sok egy kicsit a kardamom ha csípett?Levendulahttps://www.blogger.com/profile/09143544369678592405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5277390344251399023.post-78970279526638407862010-11-22T06:35:26.309-08:002010-11-22T06:35:26.309-08:00Én megcsináltam ezt, nem ilyen macerásan, csak sim...Én megcsináltam ezt, nem ilyen macerásan, csak simán 5-ös fonattal (idő, idő). Nekem nagyon izlett, Gabi alig akarta kipróbálni, aztán izlett neki, Daninak nem izlett, mert csipett :-) A kardamom. :-) Hálaadásra is ezt fogom csinálni, sima fehér kalács helyett. Nekem sokkal gyorsabban megkelt, főleg másodszorra. (de melegitettem alatta)Zsuzsanoreply@blogger.com